UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рік Металевого бика: як прикрасити салати

Одним з цікавих способів прикрасити новорічний салат стане мордочка бичка.

Наближається Новий рік - свято, якого з нетерпінням чекають діти і дорослі. Традиційно, в цей день прийнято накривати святковий стіл, на якому обов'язково присутні салати (наприклад, улюблений Олів'є). І, звичайно, в Новий рік хочеться прикрасити їх якось особливо. Ми пропонуємо добірку цікавих ідей, яка можна прикрасити салати на свято.

Символ року

2021 рік - рік металевого Бика, тому і салати можна прикрасити мордочкою цієї тварини. І тут можна дати волю своїй фантазії. Наприклад, салат можна посипати порізаною зеленню, а мордочки зробити з помідорів чи яєць.

А можна використати ковбасу, оливки, яйця і підсмажений хліб. З хліба зробити ріжки, з ковбаси - ніс і посмішку, а з оливок і яєць - очі.

Салат також можна перетворити на цілу корову. Для цього знадобиться рис, жовток, сир і норі.

Дід Мороз

Ще один спосіб прикрасити салат - зробити його у вигляді голови діда Мороза. Бороду можна зробити з рису, обличчя - з сиру, а шапочку - з помідорів або перцю.

Ялинка

Ялинка - один з головних символів Нового року, тому і салат можна перетворити на ялинку або «намалювати» дерево на ньому. Для цього знадобиться кріп, а іграшки на ялинці можна зробити з кольорових овочів: перцю, моркви, можна використовувати зерна граната.

Інші цікаві ідеї

З салатів можна зробити сніговика, ялинкові іграшки, шишки. Головне - дати волю фантазії.