UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці знайшли нове масове поховання на Київщині: чоловіків катували — прострілювали вуха та кінцівки

Рашисти вирішили приховати сліди своїх звірств, тому скинули тіла в яму і засипали землею. 

Правоохоронці Київщині 29 квітня виявили в Бучанському районі біля лісу у селищі Мироцьке ще одне масове поховання, де були виявлено закатовані тіла трьох чоловіків. Начальник поліції області Андрій Нєбитов розповів, що окупанти їх жорстоко мордували. 

"Жертв катували, на кінцівках знайдено кульові поранення. На останок кожному із чоловіків стріляли у вухо. Це чергове масове поховання, яке зробили окупанти на території Бучанського району", - зазначив він. 

Нєбитов також розповів, що у чоловіків були зв'язані руки, на обличчі в них були ганчірки, аби ті закрили очі, у деяких були кляпи. На тілах виявлено сліди тортур та вогнепальні постріли у різні частини тіла. 

"За попередніми даними окупанти намагались приховати сліди знущань над українськими громадянами, тому скинули тіла в яму і засипали землею", - зазначив він. 

Читайте також: У Київській області виявили ще одне масове поховання — Зеленський

Нагадаємо, станом на 24 квітня у Бучі ексгумували 412 тіл людей, які загинули від звірств росіян. Серед жертв загарбників є вбиті, застрелені і закатовані окупантами, є обгорілі тіла цивільних громадян, є пацієнти лікарні, яких не змогли поховати після 24 лютого, бо росіяни не пускали ритуальну службу на цвинтар, є кілька захисників зі ЗСУ. 

Буча – це краєвид жаху. Коли російський наступ на Київ зупинився, місто захлеснула кампанія терору та помсти проти мирних жителів

Найкращий день, який тепер може настати, — покарання воєнних злочинців. Включно з російськими генералами, котрі віддають накази, солдатами, що стріляють у мирних людей, пропагандистами й артистами, які співають і брешуть на підтримку кривавого режиму.

Але для того, щоб це сталося, потрібно виконати дві умови. Які? Про це розповідає Інна Ведернікова у статті "Розлюднення Росії. Хто і як документує звірства "руського міра" в Бучі".