UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час відпрацювання Торецькому поліція затримала бойовика «ДНР»: фоторепортаж

В оперативно-профілактичних заходах були задіяні понад сотня правоохоронців.

Поліція затримала колишнього бойовика терористичного угрупування під час оперативно-профілактичного відпрацювання Торецька Донецької області. За даними слідства, місцевий мешканець у 2014 році приэднався до незаконного збройного формування і з мисливською рушницею чергував на блокпосту, здійснюючи пропускний режим, повідомили в обласній поліції.

Крім того, правоохоронці затримали чотирьох осіб, котрі знаходилися в розшуку за підозрою в скоєнні злочинів. Ще п'ятьох осіб було затримано за підозрою у крадіжках у Торецьку. У ході обшуку в одного з них вилучили наркотики.

У рамках відпрацювання міста поліцейські відвідали 12 власників зброї, щодо половини з них склали адмінпротоколи за порушення норм дозвільної системи.

Усього до адміністративної відповідальності було притягнуто 15 осіб.

Оперативно-профілактичне відпрацювання Торецька проводилася 11 січня згідно з  наказом командування Об'єднаних сил і керівництва поліції Донецької області. У заходах були задіяні понад 100 поліцейських. Вони перевірили 700 осіб і 130 транспортних засобів.

Читайте також: Поліція і Нацгвардія відпрацювали два міста на Донеччині: фоторепортаж

Поліція і Національна гвардія регулярно проводять оперативні відпрацювання населених пунктів у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Під час відпрацювання Волновахи 25 лютого правоохоронцями було затримано чотирьох бойовиків угруповання "ДНР".

Детальніше про ситуацію в зоні ООС і сценарії її розвитку читайте в матеріалах Юрія Бутусова "Війна Зеленського: чи можна зупинити Путіна розведенням?" і "Шлях війниу ZN.UA.