UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ніч на Дніпропетровщині: в ОВА розповіли про нічні обстріли

Ворог обстріляв Нікопольський район.

Російські окупанти двічі за ніч обстріляли з РСЗВ Нікопольський район Дніпропетровщини, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. Крім безпосередньо Нікополя під обстріл потрапили ще дві громади – Червоногригорівська та Мирівська.

«У Червоногригорівській зачепило лінію електропередач - частково без світла сама Червоногригорівка та два села - це приблизно 6 000 абонентів. Зараз на місці  працюють аварійні бригади електриків. У Мирівській - пошкоджений заклад соціальної інфраструктури», – зазначив Резніченко.

За попередніми даними, на щастя, у результаті обстрілів ніхто не постраждав.

Після півночі наші захисники збили в Нікопольському районі ще один ворожий безпілотник. Таким чином, як зазначив Резніченко, за ніч українські військові збили в регіоні два російських БПЛА. 

«В інших районах області на цю хвилину спокійно», – додав Резніченко.

Читайте також: Через обстріли окупантів на Запоріжжі та Дніпропетровщині зайнялися поля, знищено 20 га пшениці

Раніше повідомлялося, що російські війська кілька разів обстріляли Криворізький район. Зокрема під вогонь із РСЗВ потрапили дві громади - Апостолівська та Зеленодольська. Перед тим російські окупанти обстріляли житлові квартали Кривого Рогу на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу загинули жінка та дівчина, ще одну людину госпіталізували.