UA / RU
Підтримати ZN.ua

Над Маріуполем збили російський літак

Ймовірно з числа тих, які останніми днями тероризували місто.

Над Маріуполем у вівторок, 22 березня, збили літак, який останніми днями скидав бомби на окуповане місто, повідомила Маріупольська міська рада. 

“Сьогодні є і добрі новини! О 16:45 в районі басейну Нептун наші захисники збили один із літаків російських окупантів, який останні тижні знищував наше місто. Так буде з кожним ворогом! С кожним, хто зазіхнув на нашу свободу, на наше місто!”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ватажок «ДНР» Пушилін заявив, що окупанти не зможуть взяти під контроль Маріуполь навіть за тиждень

Зазначимо, що сьогодні окупанти скинули на місто дві надпотужні авіабомби, заподіявши ще більші руйнування. 

Також повідомлялося, що російські окупанти долучили до руйнування Маріуполя флот – місто обстріляли чотири кораблі ВМС РФ.

Для агресора дуже важливо встановити контроль над ключовим містом Донеччини та важливим українським портом на Азові, зломити опір його захисників та мешканців.

Місто із сотнями тисяч мирних жителів, узяте в заручники Путіним, не має стати другим ДАПом чи Іловайськом. Чи є у в України стратегія щодо Маріуполя? Якщо воєнного рішення немає, то яке є? А головне – як швидко його можна реалізувати? Докладніше читайте у статті Інни Ведернікової «Маріуполь, рідний… Що далі?» у ZN.UA.