UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мітингувальники повісили російський прапор на будівлі Верховної Ради Криму

Учасники акції протесту зачепили прапор за рельєфні літери "Верховна Рада Криму" на фасаді будівлі.

Учасники організованої проросійськими козацькими організаціями акції протесту в Сімферополі повісили на будівлі Верховної Ради Криму прапор Російської Федерації.

Оскільки флагшток, на якому встановлені український і кримський прапори, знаходиться на даху будівлі, то учасники акції протесту зачепили прапор за рельєфні літери "Верховна Рада Криму" на фасаді будівлі.

Серед вимог учасників акції протесту - не виконувати, за їх словами, незаконні рішення нової української влади.

При цьому, група мітингувальників заблокували центральний вхід у кримський парламент, у зв'язку з чим працівники апарату та депутати були змушені йти з роботи через бічні виходи будівлі.

Нагадаємо, сьогодні кримський спікер Володимир Константинов, виступаючи на президії парламенту, висловив своє категоричне неприйняття законопроектів, зареєстрованих у Верховній Раді України, зокрема, про заборону діяльності Партії регіонів і Компартії України, а також про подолання спадку радянської окупації України, про проведення люстрації в країні, посилення кримінальної відповідальності за сепаратизм. "Окремо хочу виділити законопроект проведення позачергових виборів Верховної Ради Криму, для яких сьогодні немає ніяких правових підстав", - зазначив спікер. !zn