UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони на сході України посилило охорону складів зі зброєю

Особовий склад підрозділів охорони було посилено за рахунок військовослужбовців інших частин.

Міністерство оборони України посилило охорону своїх збройних арсеналів на сході України. Про це повідомила прес-служба відомства країни.

"З метою недопущення збройного нападу на військові об'єкти особовий склад підрозділів охорони було посилено за рахунок військовослужбовців інших частин", - зазначили в міністерстві.

У відомстві запевнили, що відтепер всі арсенали, військові бази і склади з боєприпасами на сході країни перебувають під надійною охороною".

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляв, що у Донецьку військова частина №3031 національної гвардії під час виходу з оточення підірвала склад з озброєнням "щоб уникнути попадання його до рук терористів". "Склад з іншим озброєнням і боєприпасами було підірвано. Я віддав такий наказ, щоб запобігти потраплянню решти зброї і боєприпасів до рук терористів", - цитує міністра прес-служба МВС України.

В МВС України також заявили, що більше 300 нацгвардійців вирвалися з оточення, подолавши блокпости ополчення Донбасу і приєднавшись до силовиків. !zn

Читайте також:

У центрі Харкова виявлено схованку з боєприпасами

Українські силовики відбили у терористів російські "Град" та "Шмель"

На Донеччині почастішали випадки нападу на в'язниці з метою заволодіння зброєю