UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мати восьмирічної моделі допитали у справі про виготовлення порнографії

Жінка заперечує сексуальні відносини між дітьми і підтверджує постановочний характер фото, опублікованих у соціальних мережах.

Українські правоохоронці кваліфікували публічний «роман» восьмирічної моделі з Києва Міли Маханець із тринадцятирічному блогером Пашею Паєм як «виготовлення і розповсюдження порнографії». Поліція зареєструвала провадження за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу, передає «Суспільне».

Мати дівчинки - Дар'ю Маханець - викликали в поліцію для надання свідчень.

«Ми сьогодні дали свідчення в поліції, поспілкувалися з журналістами. Віримо, що все це скоро закінчиться, всі дізнаються правду, а не те перекручену інформацію, що публікують Telegram-канали», - повідомила жінка на Intagram-сторінці своєї дочки.

Пресслужба столичної поліції повідомила «УНН», що Дар'я Маханец називає відносини між дітьми дружбою і заперечує їх сексуальний характер. За словами матері восьмирічної моделі, Міла і Паша познайомилися на зустрічі підписників дівчинки і за допомогою віртуального роману вирішили просувати свої акаунти в соціальних мережах.

Читайте також: Подружжю виробникам дитячого порно дали по 12,5 років колонії

Близько двох місяців тому восьмирічна київська модель Міла Маханець і 13-річний блогер Паша Пай повідомили, що почали зустрічатися. Історію своїх «стосунків» вони публікують в соцмережах Instagram і Likee. Зокрема, кадри обіймів і поцілунків.

Сторінки дівчинки в соцмережах веде її мати. Вона ж, судячи з усього, є менеджером юної моделі.

Багато користувачів соцмереж, включаючи лідерівс супільної думки, вважають контент Міли і Паші надто відвертим. На адресу їхніх батьків почали звучати звинувачення в розбещенні дітей і створенні «контенту для педофілів».

Дитячий омбудсмен Микола Кулеба звернувся до кіберполіції та соціальнихслужб.