UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луганську ТЕС у Щасті зупинено внаслідок пошкодження всіх ліній електропередач – голова ОДА

Селище Врубівка і місто Щастя перебувають під обстрілом з боку бойовиків.

 Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай заявив, що роботу  Луганської теплоелектростанції в місті Щастя Луганської області призупинено внаслідок пошкодження всіх ліній електропередач, що відходять від неї.

"Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС у Щасті. Станцію зупинено!", - написав Гайдай у Facebook.

Глава Луганської ОДА зазначив також, що селище Врубівка і місто Щастя перебувають під обстрілом з боку бойовиків РФ. Пошкоджена інфраструктура, доступу ремонтних бригад для її відновлення поки що немає.

Читайте також: Окупанти понад 20 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі та поранили українського військового

Ситуація на сході України загострилася 17 лютого, коли окупанти з важкої зброї вдарили по цивільних об’єктах зокрема, дитячому садочку у Станиці Луганській. Постраждалих, на щастя, не було.

Потужні обстріли супроводжувалися не менш потужною пропагандою, російські пропагандисти та їхні проксі на окупованій українській території розповідали про «наступ ЗСУ».

Вже цілком зрозуміло, що написаний Кремлем і оголошений публіці сценарій відданий у виробництво. Що замислив Владімір Путін і як завадити планам агресора, читайте у статтях Інни Ведернікової «На порозі війни. Навіщо Росія вивозить жителів «ДНР/ЛНР»?» і Дмитра Наталухи ««Будапешт-2»: 10 кроків, які зупинять Путіна» у ZN.UA.