UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Коронавірусу немає, казали вони": з'явилося відео черги з карет швидкої під однією з "ковідних" лікарень у Києві

В кожному з автомобілів інфікований COVID-19.

В інтернеті з'явилося відео того, як під приймальним відділенням Київської клінічної лікарні №9 утворилася черга з понад 13 карет швидкої, в кожній з яких знаходиться по одному новому хворому. Запис опублікувала Муніципальна варта Києва на своїй сторінці у Facebook. 

«Коронавірусу немає!» — казали вони. Київська клінічна лікарня № 9. Черга карет швидкої допомоги до інфекційного відділення. В кожному з автомобілів інфікований COVID-19″, — йдеться у підписі до відео.

Читайте також: В Україні до послаблення карантину готова лише одна область

Напередодні на щоденному брифінгу Степанов заявив, що вже на цьому тижні добовий приріст хворих COVID-19 може досягти 5 тисяч.

Раніше також він повідомив, що навіть незважаючи на те, що протягом кількох днів приріст тримався на рівні 4 тисяч випадків, в Україні досі не планують вводити жорсткий карантин.

Детальніше про те, скільки було виділено Міністерству охорони здоров'я з Фонду на боротьбу з COVID-19, і скільки і на що міністерство з цієї суми витратило, читайте в статті   Оксани Сухорукової   «Право на життя, або Тест на достаток» для ZN.UA.