UA / RU
Підтримати ZN.ua

Канал "Рада" заявив, що не знімав скандальний ролик із політтехнологом Петровим у парламенті

І запевнив, що незалежний і не фінансується ні владою, ні опозицією

Ніякого ролика з політтехнологом Петровим та "новими ведучими" парламентського каналу "Рада" сам телеканал не знімав і не погоджував. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Телеканал Рада не має жодного відношення до відеоролика, що розповсюджується у соцмережах та анонімних телеграм-каналах. Ми не несемо відповідальності за його наповнення та зміст. Наші співробітники не проводили та не погоджували цей ролик. Це відео не виходитиме в ефірі нашого телеканалу”, — сказано у повідомленні ЗМІ.

Крім того, журналісти заявили, що вони працюють як незалежний телеканал, який не отримує грошей від представлених у парламенті політичних сил.

“Ми — незалежний державний телеканал. Нас не фінансує ні влада, ні опозиція. Ми працюємо завдяки та на користь громадян України”, — заявив “Рада”.

Читайте також: Центральні телеканали показали піар-фільм ОПУ про святкування Дня незалежності

Раніше повідомлялося, що напередодні початку мовлення у новому форматі публіці показали презентаційний ролик телеканалу “Рада”. Ролик, який вселяв побоювання, що Україна втрачає шанс на об'єктивний парламентський канал.