UA / RU
Підтримати ZN.ua

Камишін назвав ситуацію з укриттями у Києві критичною: 32% не готові, 13% не змогли відкрити

У столиці перевірили вже третину бомбосховищ. 

Ситуація з бомбосховищами у Києві критична, половина з перевірених об'єктів не готова приймати людей, заявив міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін, якому президент Володимир Зеленський під час останнього засідання Ставки доручив перевірити усі укриття столиці.

"Підбили підсумки 2-го дня роботи комісії по ревізії укриттів Києва. На цей час перевірена вже третина укриттів міста. Ситуація залишається критичною: половина перевірених укриттів не готова", - написав Камишін на своєму Tg-каналі. 

За його словами, перевірено вже 1849 бомбосховищ. З них 596 об’єктів (32%) − не готові до використання, а ще 242 (13%) не змогли відчинити.  

Читайте також: Трагедія біля укриття у Києві: директору поліклініки №3, його заступнику, охоронцю медзакладу та заступниці Ратнікова обрали запобіжний захід

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко також поділився власними результатами рейдів по укриттях. За його словами, вдалося перевірили вже 1600 об'єктів. Найменше доступних бомбосховищ у Шевченківському районі, а найгірший їх стан - у Подільському.