UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін оголосив новий конкурс на посаду держсекретаря МОЗ

Уряд відмовився призначати Наталію Шолойко держсекретарем міністерства і оголосив повторний конкурс.

Конкурс на посаду державного секретаря Міністерства охорони здоров'я України відбудеться 10 жовтня.

Згідно з розпорядженням №621 від 13 вересня, документи від кандидатів на посаду приймаються до 18:00 3 жовтня 2017 року.

Посадовий оклад для цієї посади складає 13 тис. грн.

Кандидат на посаду зобов'язаний мати ступінь магістра, загальний стаж роботи не менше семи років, досвід роботи на посадах державної служби категорій "А" або "Б", або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах у відповідній сфері не менше трьох років.

Кандидат також зобов'язаний вільно володіти державною мовою, володіти знаннями у сфері профільного та бюджетного законодавства. Крім того, він зобов'язаний мати навички управління проектами, організації роботи, ведення ділових переговорів і проведення публічних виступів, концептуального та інноваційного мислення.

Як повідомлялося, 13 вересня Кабмін відмовився призначити заступника директора з реєстрації та фармаконагляду ДП "Державний експертний центр" МОЗ Наталію Шолойко, яка була рекомендована на посаду держсекретаря за результатами конкурсу 7 грудня 2016 року.

Детальніше про посади держсекретаря в міністерствах читайте в статті Ігоря Коліушка та Вікторії Дерець "Державні секретарі міністерств: старт нової управлінської реформи" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".