UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ірина Верещук подала у відставку

Посадовиця назвала цей крок перезавантаженням.

Віцепремʼєр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук подала заяву про відставку з посади.

"Після трьох років в Уряді, сьогодні подала заяву про відставку. Дякую Президенту за довіру! Дякую Премʼєру та членам Уряду за співпрацю! Дякую народним депутатам за підтримку! Дякую команді Мінреінтеграції за працю та відданість справі! Служу Українському народові!", - написала вона у соціальних мережах.

Свою відставку посадовиця назвала "перезавантаженням".

Читайте також: Зеленський звільнив Ростислава Шурму

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що заяву Ірини Верещук буде розглянуто на одному з найближчих засідань Парламенту.

Це вже п'ята за сьогодні заява про відставку з посади міністра. Раніше стало відомо, що заяву про відставку написала віце-прем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Перед цим Стефанчук оприлюднив заяви про відставку міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна, міністра юстиції України Дениса Малюськи та міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця.