UA / RU
Підтримати ZN.ua

У суді підтвердили госпіталізацію глави КСУ Бауліна після автокатастрофи

У Полтаві сталася ДТП, в якій загинули дві людини.

У Полтавській області сталося ДТП, в результаті якого загинуло дві людини, ще четверо потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, повідомляє сайт МВС в Полтавській області.

"За попередньою інформацією, водій легковика Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Nissan і його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan - травмовані. Також травмований водій і пасажир автомобіля Toyota Camry", - йдеться в повідомленні МВС.

При цьому журналісти інформаційного агентства "Полтава" повідомляють, що в результаті ДТП постраждав голова Конституційного суду Юрій Баулін.

"На місце подій з'їхалося багато машин з київськими номерами, кажуть, що в Тойоті був голова Конституційного суду і його водій. Їх обох зараз доставили в лікарню", - говориться в повідомленні агентства з посиланням на свідка.

Пізніше в прес-службі суда підтвердили агентству "Інтерфакс-Україна", що Баулін знаходиться в реанімації після автокатастрофи. Згідно з повідомленням, його стан стабільний.

Читайте також: Рада відмовилася затвердити урядовий механізм приватизації держпідприємств

У понеділок, 27 липня, Конституційний суд повинен почати розглядати проект закону про зміни в Конституцію в частині надання "особливого порядку самоврядування" непідконтрольним Києву територіях Донбасу.

Напередодні також повідомлялося, що голова депутатської групи "Воля Народу" Ігор Єремєєв був серйозно травмований після падіння з коня.