UA / RU
Підтримати ZN.ua

Будьте уважні, Фонд гарантування вкладів виявив компанію-"клон"

Діяльність компанії пов'язана з фінпослугами.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звернувся в поліцію в результаті виявлення компанії-двійника.

У ФГВФО помітили, що не мають ніякого відношення до компанії-"клону", повідомляє пресслужба Фонду.

ФГВФО підтвердив, що не має ніякого відношення до створення компанії-двійника "Фінансова компанія" Фонд гарантування вкладів ", яка була зареєстрована 25 березня поточного року і має код ЄДРПОУ 44085785.

"Закликаємо всіх бути уважними при укладанні різного роду угод з вказаною фінкомпанією. Своєю чергою Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вже звернувся до правоохоронних органів, зокрема до Національної поліції, з проханням вивчити діяльність компанії-тезки і вжити відповідних заходів з метою запобігання вчиненню можливих шахрайських дій", - зазначає пресслужба Фонду.

Відомо, що компанія-"клон" в видах своєї діяльності відзначила:

У ФГВФО повідомляють, що серед засновників компанії-двійника виявлені недобросовісні позичальники одного з ліквідованих банків.

Читайте також: Організаторів B2B Jewelry викрили на нових фактах шахрайства

"Термін прострочення яких, на момент продажу, становив близько 10 років", - наголошується на сайті фонду.

Раніше повідомлялося, що т.в.о голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) повідомлено про підозру, повідомляє Офіс генпрокурора.

Також іншим керівникам Нацагентства повідомлено про підозру за фактами заволодіння грошовими коштами організованою групою в особливо великих розмірах.