UA / RU
Підтримати ZN.ua

Другий тур виборів мера Кривого Рогу: Явка на 12:00 вище, ніж по Україні 25 жовтня - "ОПОРА"

Перші години повторного голосування пройшли без системних порушень виборчого законодавства та конфліктів.  

Явка виборців Кривому Розі Дніпропетровської області, де проходить повторне голосування на виборах міського голови, станом на 12:00 склала 14,65% (похибка 0,82%), повідомляється на сайті Громадянської мережі "Опора".

Відзначається, що явка виборців в ході місцевих виборів 25 жовтня по всій Україні становила 13,5%, а 29 листопада в Чернівцях в ході другого туру виборів міського голови на цю годину склала 6,4% (похибка 0,75%).

Опора

Нагадаємо, в Кривому Розі цієї неділі за право очолити важливий індустріальний центр змагаються кандидат від «Слуг народу» Дмитро Шевчик (набрав в першому турі 25,94% голосів) і представник ОТЗЖ Костянтин Павлов (9,15%).

Чинний мер Юрій Вілкул відмовився від участі в другому турі за станом здоров'я. Він був госпіталізований 13 листопада. Згідно з висновком медиків, у нього проблеми з серцево-судинною системою, політик потребує тривалого лікування, а також реабілітації.

Детальніше про те, хто, як і для чого бере владу в обласних центрах України 25 жовтня, читайте в передвиборному проекті ZN.UA "Країна по поличках" (українською і російською мовами).