UA / RU
Підтримати ZN.ua

Донецький губернатор подарував Шварценеггеру шахтарську каску (ФОТО)

Шварценеггер сприйняв подарунок привітно, але надягати шахтарську каску не став, оскільки це все відбувалося на діловому вечері.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький, будучи 31 січня - 1 лютого у Відні на конференції Міжнародної неурядової організації R20, що об'єднує регіональні уряди, подарував засновнику цієї організації Арнольду Шварценеггеру шахтарську каску.

"У мене було і неформальне, а десь і формальне, спілкування з Арнольдом Шварценеггером. Я вручив йому каску шахтарську. Скажімо так, я встиг сказати йому буквально кілька фраз англійською про те, що він є для мене прикладом найкращого губернатора і гарним прикладом для мене особисто, як для початківця губернатора", - сказав Шишацький на прес-конференції у Донецьку.

При цьому він додав, що Шварценеггер сприйняв все привітно і "з задоволенням попозував, ми пофотографувались разом".

За словами Шишацького, Шварценеггер каску не міряв, але прийняв пропозицію приїхати у Донецьк для участі в аналогічній конференції організації R20. "Ні, не міряв каску. Це було за діловою вечерею, тому це не зовсім... Ми йому передали запрошення в Донецьк, щоб він обов'язково взяв участь у конференції. Він сказав: "Подивлюся". Ось так", - розповів губернатор. !zn

Читайте також:

Шварценеггер готовий знятися у п'ятому "Термінаторі", який вже пишуть "правильні" сценаристи

Цукерберг подарував російському прем'єрові футболку

Шварценеггер залишає пост губернатора Каліфорнії