UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутат Сумської облради застрелив людину з мисливської зброї

Йому загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

У Сумській області депутат обласної ради вбив людину з мисливської зброї. Сьогодні депутату повідомили про підозру, повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Зазначається, що вбивство трапилося 21 червня орієнтовно о 19:00 год на території мисливського господарства “Північний ліс”, яке знаходиться в селі Заріччя Конотопського району.

“Під час пристрілки власного мисливського карабіна депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню”, – розповіли у прокуратурі.

Читайте також: В Україні зростає чисельність диких тварин: у чому причини

Вогнепальне поранення виявилося смертельним, 46-річний чоловік помер на місці.

Депутату Сумської обласної ради оголошено підозру за фактом умисного вбивства майстра лісу (ч. 1 ст. 115 КК України). На цей момент підозрюваний перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання. Депутату загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, Велика палата Верховного Суду скасувала рішення Вищої ради правосуддя від 26 липня 2021 року про догану судді Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду Станіславу Голубицькому. Останнього три роки тому вирішили на кілька місяців залишити без доплат через затягування розгляду справи вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.