UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через коронавірус померли двоє українських військових

Кількість смертей серед військовослужбовців зросла до 55.

У Збройних Силах України від ускладнень, спровокованих коронавірусом, померли ще двоє людей.

Таким чином, на суботу, 27 березня, кількість летальних випадків серед військовослужбовців зросла до 55, повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

Обидва військових знаходилися на стаціонарному лікуванні в цивільних лікарнях Київської області.

"Не дивлячись на проведену терапію, стан їх здоров'я різко погіршився. Проведені реанімаційні заходи не мали успіху. Біологічна смерть одного з них була зафіксована 25.03, а іншого - 26.03. Інформація про зазначені випадки надійшла до Командування Медичних сил Збройних Сил ввечері 26.03", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу, 26 березня, в українській армії зареєстрований 251 новий випадок захворювання ковідом. З них в установи охорони здоров'я госпіталізовані 26 осіб.

Читайте також: Зеленський зробив заяву щодо наступної партії вакцини Sinovac

Станом на 27 березня ковідом хворіє 2 528 українських військових, всього за час пандемії одужали 17 966 осіб. На ізоляції (в т. ч. самоізоляції) знаходиться 638 осіб.

З початку прищеплювальної кампанії в Збройних Силах України 18 266 осіб отримали 1 дозу вакцини. З них 2 138 військових медиків.

Нагадаємо, після поновлення МОЗ списку карантинних зон більшість регіонів України, а саме 13 з 24, виявилися в "червоній" зоні. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

За минулу добу, 26 березня, в Україні зафіксували 17 424 нових випадки коронавірусу. Летальних випадків - 290.