UA / RU
Підтримати ZN.ua

Безпілотники Bayraktar TB2 пройшли випробування в умовах постановки радіоелектронних перешкод

Турецький апарат не втрачає бойових здібностей в умовах сучасної війни

Фахівці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєнь і військової техніки провели дослідні випробування безпілотника Bayraktar TB2. Випробування проходили в умовах постановки радіоелектронних перешкод. Про це ДНДІ ВС ОВТ повідомив на своїй сторінці в Facebook.

В ході випробувань, за розробленими фахівцями інституту польотними завданнями, програмою і методиками, випробувальна бригада ДНДІ ІС ОВТ та екіпажі Повітряних Сил Збройних Сил України успішно виконали польоти в умовах постановки перешкод різнотипних засобів РЕБ.

Результатом випробувань стало підтвердження здатності повного використання бойових можливостей БПАК Bayraktar TB2 в умовах сучасної війни, при застосуванні сучасних засобів радіоелектронної боротьби.

Читайте також: ВМС купили турецький безпілотний комплекс Bayraktar

Нагадаємо, що Міністерство оборони України на аеродромі в Миколаївській області випробувало турецький ударний безпілотник Bayraktar, який не так давно закупили для потреб української армії. Безпілотник виконав ряд навчально-бойових завдань і продемонстрував досить високі результати.