UA / RU
Підтримати ZN.ua

Артем Ситник залишив свою посаду в НАЗК

Він працював заступником голови агентства з травня 2022 року.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) повідомило, що 3 червня 2024 року заступник голови агентства Артем Ситник залишив свою посаду. Йому висловили вдячність за «внесок в розвиток Національного агентства та всієї антикорупційної інфраструктури України», йдеться у повідомленні на сайті НАЗК. До роботи в агентстві Ситник був першим директором НАБУ, яке очолював з 2015 по 2022 роки.

Читайте також: Виклики, пов’язані з перемогою у конкурсі, і виклики, які пов’язані з перебуванням на посаді, - дві різні речі — Артем Ситник

Зазначається, що Ситника призначили заступником голови НАЗК 12 травня 2022 року. Зоною його відповідальності були наступні напрями роботи:

Раніше джерела ZN.UA повідомляли, що у середу, 5 червня, Верховна Рада України голосуватиме за призначення двох нових міністрів. Зазначається, що міністром інфраструктури, а також віцепрем'єром стане нинішній глава НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов, а Мінрегіону очолить нинішній заступник голови офісу президента з регіональної політики Олексій Кулеба.