UA / RU
Підтримати ZN.ua

87 окупантів та понад 60 одиниць техніки: в ОК «Південь» розповіли про втрати росіян за минулу добу

Контрнаступ ЗСУ на Херсонщині дається взнаки.

ЗСУ продовжують успішно наступати на півдні України, звільняючи окуповані населені пункти Херсонщини та знищуючи особовий склад ворога у великій кількості. За минулу добу українським воїнам вдалося ліквідувати 87 росіян та понад 60 одиниць їхньої техніки, серед якої 31 танк. Про це йдеться у зведенні ОК «Південь»

За інформацією наших військових, 3 жовтня українською авіацією було нанесено дев’ять ударів по ворожих позиціях та об’єктах. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 290 вогневих завдання, за результатами яких отримано підтвердження про знищення 87 окупантів і понад 60 одиниць техніки. Три з яких — два танки і БМП — перейшли у володіння ЗСУ.

«Не стрілятимуть більше по нас 31 ворожий танк, не піде в наступ ще 27 одиниць іншої авто-бронетехніки. Знищено реактивну систему залпового вогню «Ураган» і транспортно-заряджальну машину до неї, мінометний комплекс «Сані» 120-го калібру», — сказано у зведенні. 

Також в ОК «Південь» уточнили, що в Чорному морі перебуває дев’ять кораблів ворожого флоту. Вони курсують біля Кримського узбережжя. Напоготові перебувають п’ять ракетоносіїв, споряджені 32 ракетами типу «Калібр». 

Читайте також: Україна на шляху до досягнення трьох стратегічних цілей: в Пентагоні оцінили наслідки контрнаступу ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили ще низку населених пунктів на Херсонщині.