UA / RU
Підтримати ZN.ua

NEC випустила нетбук на мобільній ОС Google Android

Японська компанія NEC випустила нетбук на базі мобільної операційної системи Google Android 2.2 Froyo. Розробку назвали LifeTouch Note.

Нетбук NEC оснащено семидюймовим сенсорним LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 800 на 480 пікселів. Планується випуск трьох різних моделей: з підтримкою 3G, без неї та з різними варіаціями обсягу пам'яті.

LifeTouch Note буде працювати на базі двоядерного процесора Nvidia Tegra 2. Гаджет має базові 8 гігабайт вбудованої пам'яті, а також оснащено роз'ємом USB і слотом для карт пам'яті SD HC. Також користувачам буде доступне використання Bluetooth 2.1 + EDR і IEEE 802.11b / g Wi-Fi. Крім того, розробники інтегрували в пристрій GPS і 2-х мегапіксельну камеру на кришку екрану. Вага нетбука становить 699 грамів.

Заявлено, що першими придбати новинку зможуть жителі та гості Японії. Старшій моделі встановлена цінова планка в 660 доларів. Модель з такими ж характеристиками, але без роз'єму для SIM-карт обійдеться в 540 доларів. Молодша модель LifeTouch Note з 4 гігабайтами пам'яті й також без підтримки SIM-карт буде продаватися за 480 доларів.

За матеріалами CrunchGear