UA / RU
Підтримати ZN.ua

Названа дата презентації Samsung Galaxy S7

Презентація відбудеться 21 лютого.

Компанія Samsung офіційно оголосила дату презентації, на якій буде представлено новий смартфон лінійки Galaxy. Як повідомляє The Verge, презентація Galaxy S7 відбудеться 21 лютого о 20.00 по Києву в Барселоні, за день до того, як в місті розпочне роботу Mobile World Congress.

У трейлері-запрошенні можна побачити куб, дві грані якого світяться, утворюючи цифру "сім", що свідчить про те, що на презентації буде представлено саме Galaxy S7.

Читайте також: Дисплей Samsung Galaxy S7 буде чутливим до тиску - ЗМІ

Раніше в мережі була розміщена інформація про те, що Galaxy S7 буде випущений у двох варіантах, з діагоналлю сенсорного дисплея 5,2 і 5,8 дюйма, таким чином представивши флагмани одночасно в сегментах смартфонів і фаблетів. Як мінімум одна з версій Galaxy S7 отримає екран з роздільною здатністю 4K (3840 × 2160 пікселів): у разі 5,2-дюймової панелі піксельна щільність складе 847 ppi, а у 5,8-дюймової - 760 ppi.

14 серпня компанія Samsung представила нові фаблеты Galaxy S6 Edge+ і Note 5. Обидва пристрої мають екран з діагоналлю 5,7 дюймів і побудовані на підставі восьмиядерного процесора Samsung Exynos.