UA / RU
Підтримати ZN.ua

Музичний сервіс YouTube запустять у 2014 році

На платній основі користувачам буде запропоновано необмежений доступ до музики без реклами, а також можливість офлайнового зберігання записів.

Найбільший світовий портал YouTube планував запустити мовний сервіс спочатку в четвертому кварталі, очікувалося, що працювати новий мовний музичний майданчик буде за передплатою. Зараз же з'ясовується, що сервіс запрацює тільки в першому кварталі 2014 року

Інтернет-гігант збирається запустити на платформі YouTube музичний сервіс "за запитом". Працювати він буде як у безкоштовному, так і в платному варіантах, як для настільних, так і для мобільних підключень. Зазначимо, що чутки про можливість запуску музичної платформи на YouTube вперше виникли ще півтора року тому, але вони досі не матеріалізувалися.

У чомусь сервіс YouTube буде схожий на Spotify або Pandora, також працюючи за платно-безкоштовною схемою. За гроші музичний відеосервіс буде пропонувати необмежений доступ до музики без реклами, а також можливість офлайнового зберігання записів.

Вартість комерційної версії складе 10 доларів на місяць, а сам сервіс буде сумісний з широким спектром рішень Google, аж до інтернет-окулярів Google Glass. !zn

Читайте також:

YouTube дозволить переглядати відео оффлайн

Складено список "підривних" технологій, які позбавлять роботи мільйони людей

Google випустить "найрозумніший" смартфон MotoX, який буде вгадувати бажання користувача