UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram запустила «живі кімнати» для прямих трансляцій з чотирма учасниками

До цього прямі трансляції могли вести тільки два користувача одночасно.

Соціальна мережа Instagram запустила нову функцію - «живі кімнати». Вона дозволяє вести прямі трансляції чотирьом користувачам одночасно, повідомляється в блозі соцмережі.

Щоб створити «живу кімнату», потрібно натиснути кнопку прямого ефіру. Після цього - ввести назву і вибрати учасників прямої трансляції. Користувач отримати сповіщення про те, хто з них підтвердив запит. Творець кімнати може додати відразу трьох учасників або ж по одному за раз.

Розробники відзначають, що введенням нової функції хочуть спонукати людей вести ток-шоу або «просто тусуватися» з великою кількістю людей. Прямі трансляції з великою кількістю людей зможуть залучити більшу аудиторію, адже їх зможуть бачити пеідписники всіх учасників трансляції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Соцмережа Clubhouse найняла розробника Android-версії додатку

На початку року стала популярна соціальна мережа Clubhous, в якій учасники можуть створювати і брати участь в «кімнатах» на різні теми. Спілкуватися учасники соцмережі можуть тільки за допомогою аудіоповідомлень.

Пізніше месенджер Telegram ввів функцію, яка дозволяє створювати групу для трансляцій з необмеженою кількістю учасників.