UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram розповсюдив на всіх користувачів нову функцію

Чим би ви не займалися, від готування до волонтерства чи покупок, тепер ви можете поділитися цим у сторіс – незалежно від розміру вашого облікового запису, – анонсувала нову функцію соцмережа.

Соцмережа Instagram розповсюдила інформацію про функцію додавання гіперпосилань у сторіс - фотографії або короткі відеоролики, що видаляються через 24 години, для всіх користувачів, про що компанія повідомила на своєму сайті.

Раніше додавати гіперпосилання до сторісу могли тільки користувачі з верифікованими обліковими записами або з обліковими записами, що мають певну кількість передплатників.

"Ми почули від решти учасників нашої спільноти, що вони також хочуть ділитися важливими речами зі своїми друзями та родиною", - йдеться у повідомленні Instagram.

Вже з 19 жовтня користувачі соцмережі змогли публікувати спільні пости.

Коментарі, перегляди та лайки у таких публікацій спільні.

20 жовтня програма запустила функцію, за допомогою якої некомерційні організації зможуть збирати пожертвування.

Читайте також: Instagram запускає нові функції

Раніше масштабний збій 4 жовтня вдалося ліквідувати за шість годин. У компанії пізніше уточнили, що збій став наслідком «зміни зміни магістральних маршрутизаторів». Засновник Facebook Марк Цукерберг втратив майже сім мільярдів доларів через падіння акцій компанії, спричиненого проблемами.