UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram дозволила завантажувати відео Reels

Але користувачі можуть обмежити цю функцію.

Глава Instagram Адам Моссері заявив про те, що тепер користувачі програми соцмережі зможуть завантажувати загальнодоступні відео Reels. Як відзначає Techcrunch, до цього їх можна було додавати в збережені всередині програми.

За словами Моссері, у завантажених відео збережеться вотермарка Instagram, а також ім'я користувача, який їх створив. Подібним чином працює збереження відео з TikTok.

Читайте також: Таргетовану рекламу у Facebook та Instagram заборонять на всій території ЄС

Для того, щоб скачати відео, потрібно натиснути на кнопку «Поділитись», а потім вибрати опцію «Завантажити». При цьому користувачі зможуть відключити функцію скачування для своїх відео.

Примітно, що якщо ви завантажуєте ролик, в якому використовується ліцензійний аудіокліп, завантажене відео не міститиме звуку. Завантажуватиметься лише відео з оригінальним звуком.

Раніше компанія Meta запустила в Європі можливість оформити щомісячну платну підписку на соціальні мережі Facebook та Instagram та переглядати їх без реклами. Разом з тим вони можуть продовжити користуватися безкоштовною версією соцмереж, але з переглядом реклами.