UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple вирішила проблему з уповільненням роботи нового MacBook Pro

Після перегріву ноутбук починав працювати повільніше.

Компанія Apple підтвердила, що нові MacBook Pro починали працювати повільніше після того, як перегрівалися. Як повідомляє CNBC, у компанії заявили, що проблема була викликана багом в програмному забезпеченні і оновлення може це вирішити.

Представники Apple пояснили, що уповільнення роботи було викликано відсутністю якогось "цифрового ключа" в програмному забезпеченні, через що ноутбук при високих температурах занадто сильно уповільнював тактову частоту процесора. Відзначається, що баг вирішено в оновленні macOS High Sierra 10.13.6.

"Ми приносимо вибачення користувачам, які зіткнулися з проблемою зменшення продуктивності своїх ноутбуків. Користувачі можуть очікувати, що 15-дюймовий MacBook Pro буде на 70% швидшим, а 13-дюймовий – у два рази швидшим за попередні моделі", - відзначили в компанії.

Раніше Apple заявила про те, що готова безкоштовно відремонтувати або замінити клавіатури у нових MacBook і MacBook Pro. Компанія пішла на такий крок через два роки після надходження перших скарг від користувачів і один судовий позов.