UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple назвала дату весняної презентації

Презентація компанії відбудеться 25 березня.

Компанія Apple анонсувала весняну презентацію, яка відбудеться 25 березня. Як повідомляє The Verge, очікується, що на презентації компанія представить сервіс потокового телебачення і сервіс підписки на новини.

У самому запрошенні не розкривається ніяких подробиць івенту: воно являє собою GIF-анімацію з зворотнім відліком і написом "Настав час шоу" (It's show time). Чутки про те, що Apple проведе презентацію в березні, почали ходити ще в минулому місяці, тоді ж передбачалося, що компанія зосередитися виключно на сервісах. Зокрема, очікується, що компанія представить "Netflix для новин", який дозволить підписуватися на новини різних газет і журналів.

Разом з тим, існує ймовірність, що Apple оновить лінійку AirPods, представить новий iPad або станцію бездротової зарядки.

На початку січня The Wall Street Journal повідомив про те, що Apple в 2019 випустить три нових iPhone, включаючи одну, яка прийде на зміну "бюджетної" моделі смартфонів компанії iPhone XR. Флагманський смартфон компанії буде оснащений потрійною камерою, а дві інші моделі –подвійною.