UA / RU
Підтримати ZN.ua

Американці будуть лікувати гаджетозалежних у спеціальних таборах

Принцип роботи табору для людей, які не можуть обходитися без смартфонів, комп'ютерів і планшетів, базується на тому, що учасники на тиждень повністю відмовляються від усього вищезазначеного та грають в активні ігри, беруть участь у конкурсах без використання улюблених гаджетів.

У Каліфорнії дорослим людям пропонують на кілька днів відмовитися від усіх технологій і провести час у таборі для бойскаутів. Правила табору Camp Grounded прості: жодних смартфонів, планшетів, комп'ютерів та інших гаджетів. Використовувати реальні імена учасникам теж заборонено. Таким чином, люди повністю переходять в оффлайн режим на один вікенд.

Настільки суворе ставлення до технологій з боку керівників табору може здатися дещо дивним, але саме за цим до них приїжджають. Відмовляючись від спілкування у мережі, відвідувачі повертаються в епоху без гаджетів.

ТАКОЖ: Прогноз Google: До 2020 року всі люди будуть об'єднані всесвітньою мережею

Замість використання улюблених програм та відвідування кафе з безкоштовним вай-фаєм, дорослі люди беруть участь в типових для літніх таборів іграх - грають в активні ігри, проводять конкурси талантів, влаштовують бійки подушками тощо.

Camp Grounded розрахований у першу чергу на дорослих людей, які відчувають залежність від технологій або ж втомлених постійно перевіряти пошту і відповідати на повідомлення у соціальній мережі. !zn

Читайте також:

Складений список "підривних" технологій, які позбавлять роботи мільйони людей

Google випустить "найрозумніший" смартфон MotoX, який буде вгадувати бажання користувача