UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України не втримала перемогу над Боснією і Герцеговиною у кваліфікації ЧС-2022

Українці вели в рахунку, але в підсумку пропустили.

У вівторок, 12 жовтня, у Львові на "Арені Львів" збірна України зустрічалася з Боснією і Герцеговиною у відборі на чемпіонат світу-2022.

Команди зіграли внічию з рахунком 1:1.

Підопічні Олександра Петракова почали поєдинок активно і вийшли вперед на 15-й хвилині, коли Ярмоленко замкнув на дальній штанзі пас Циганкова.

У другому таймі боснійці почали перехоплювати ініціативу, а Пятов кілька разів рятував свої ворота, але не зміг цього зробити на 77-й хвилині, коли Ахмедходжич ударом в нижній кут в дотик завершив атаку гостей.

Україна - Боснія і Герцеговина - 1:1

Голи: Ярмоленко, 15 - Ахмедходжич, 77

Україна: Пятов, Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Соболь, Степаненко, Шапаренко (Сидорчук, 72), Ярмоленко (Зубков, 81), Циганков (Булеца, 81), Яремчук (Сікан, 72)

Боснія і Герцеговина: Шехіч, Стеванович, Ахмедходжич, Хаджикадуніч, Чівіч, Колашинац (Ковачевич, 90), Наліч (Cаріч, 58), Хаджиахметович, Гояк (Прцич, 58), Джеко, Превляк (Демірович, 81)

Попередження: Чівіч, Ахмедходжич, Превляк

Найкращі моменти першого тайму

Найкращі моменти другого тайму

Збірна України набрала 9 очок і посідає друге місце в групі D, але у Фінляндії (8 очок) і Боснії (7 очок) є по матчу в запасі. Наступна гра українців буде товариською проти Болгарії 11 листопада, а 16 листопада команда зіграє заключний матч з боснійцями на виїзді в кваліфікації ЧС-2022.

Читайте також: Збірна України втратила дві строчки в рейтингу ФІФА

Нагадаємо, в минулому турі збірна України обіграла Фінляндію.