UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярмоленко знає, що необхідно для переходу в європейський топ-клуб

Чутки про те, що лідер київського "Динамо" переїде в один з провідних клубів Європи, не замовкають. Втім, гравець не особливо переживає з цього приводу.

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко поки не збирається покидати розташування своєї команди. Футболіст дотримується своєї обіцянки грати в Київ до тих пір, поки не здобуде тут який-небудь титул.

"Є тренування, потрібно виходити і на них працювати і доводити. Тоді і пропозиція надійде", - цитує Ярмоленка dynamo.kiev.ua.

"Так, я хочу спробувати свої сили в якомусь топ-чемпіонаті, але для того, щоб звернути на себе увагу якогось клубу, потрібно добре грати тут, багато забивати, багато віддавати і, звичайно, пора вже що-небудь виграти. Так що мене ці чутки ніяк не відволікають. Якщо буде якась пропозиція-розмовляти. Про це ми і домовилися з Ігорем Михайловичем, - зазначив Андрій.

Нагадаємо, що в зимове трансферне вікно про своє бажання підписати контракт з Ярмоленко повідомили в італійській "Ромі", яка не зуміла переманити в свої ряди Євгена Коноплянку з "Дніпра". Проте швидше за все справжнє полювання на Ярмоленка відкриється влітку, після того, як завершиться сезон - "Динамо" має хороші шанси на чемпіонство і вдалий виступ у плей-офф Ліги Європи.

Напередодні президент киян Ігор Суркіс заявив, що Динамо збираються більше довіряти українським футболістам. Бос динамівців вважає, що місцеві вихованці будуть більше віддаватися команді.