UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Валенсія" вже звернулася до УЄФА з приводу перенесення матчу з "Динамо" з Києва - ЗМІ

За даними іспанської преси суперник киян по 1/16 фіналу Ліги Європи вже написав до УЄФА з проханням перенести перший поєдинок двораундової дуелі в інше місто.

Іспанська "Валенсія", яка є суперником київського "Динамо" 1/16 фіналу Ліги Європи, стурбована ситуацією в Україні, повідомляє Super Deporte.

За даними джерела, представники "Кажанів" вже звернулася до УЄФА з проханням перенесення матчу в разі, якщо заворушення у Києві триватимуть. Нагадаємо, київський матч між "Динамо" і "Валенсією" заплановано на 20 лютого.

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс зазначив, що не вірить у те, що гру буде перенесено. Однак у Федерації футболу України припустили, що такий варіант цілком можливий - у разі, якщо політична ситуація в Києві не стабілізується.

Примітно, що в 2006 році стадіон "Динамо", який опинився в епіцентрі політичних протистоянь у січні 2014-го, приймав матч кваліфікації Ліги Чемпіонів між ізраїльським "Маккабі" і "Ліверпулем", який за рішенням УЄФА був перенесений через нестабільну ситуацію в Ізраїлі. Тоді на полі арени імені Валерія Лобановського було зафіксовано нічию 1:1. За тиждень до цього англійський клуб здобув перемогу у Ліверпулі і пройшов в основний турнір змагань. !zn

Читайте також:

Суркіс відреагував на зіткнення біля стадіону "Динамо"

Супернику "Динамо" у Лізі Європи допоможе сінгапурський мільярдер