UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ужгородській "Говерлі" запропонували перенести старт Прем'єр-ліги навесні

Представники клубу-аутсайдера впевнені, що відновлювати чемпіонат на самому початку березня, де в країні ще не стабілізувалися погодні умови, недоцільно.

У стані одного з аутсайдерів української Прем'єр-ліги ужгородській "Говерлі" вважають, що ранній початок весняної частини чемпіонату не буде сприяти красивому футболу.

У доцільності такого раннього початку сезону відверто сумнівається генеральний директор ужгородської "Говерли" Іван Шиц. На його думку старт чемпіонату можна безболісно відтермінувати мінімум на два тижні.

Нагадаємо, що матчі весняної частини чемпіонату після тримісячної перерви розпочнуться 1 березня.

"Враховуючи той факт, що наша збірна не їде на ЧС-2014 до Бразилії, гадаю, варто було б змістити початок весняної частини чемпіонату України на більш пізній термін. Як УПЛ так і ФФУ без проблем могли організувати таке перенесення мінімум на два тижні", - зазначив представник "Говерли", яка йде на 13-му місці турнірної таблиці.

"Адже грати на важких полях - задоволення не з приємних, та й політична ситуація не сприяє перегляду матчів. Тому цілком логічно було б продовжити сезон не з 1 березня, а скажімо з 15", - вважає Шиц.

У матчі 19-го туру "Говерла" 1 березня зіграє у Запоріжжі проти місцевого "Металурга". Тим не менш, один з керівників команди розповів, що в найближчі дні в Ужгороді почнуть готувати поле до ігор. Перший в 2014 році поєдинок на арені "Авангард" заплановано на 8 березня - у гості до аутсайдера приїде команда, яка претендує на медалі чемпіонату - дніпропетровський "Дніпро".

Раніше, відзначимо, що стан поля стадіону в Ужгороді навесні викликав постійні нарікання з боку суперників. !zn

Читайте також:

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерли" та "Волині" заявляти нових футболістів

УЄФА не буде переносити матч "Динамо" з "Валенсією" з Києва

Кубок України: "Дніпру" зарахували технічну поразку за неявку на матч з "Чорноморцем"