UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські арбітри судитимуть матчі Ліги Чемпіонів

Сергій Бойко та Євген Арановський отримали призначення від УЄФА на матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Українські арбітри Сергій Бойко з Іванкова Київської області та киянин Євген Арановський отримали призначення на проведення матчів 3-го відбіркового раунду Ліги Чемпіонів.

Бойко разом з асистентами Олександром Войтюком і Олегом Плужником і четвертим арбітром Анатолієм Абдулою вирушили в Азербайджан, де 30 липня у Баку проведуть зустріч між "Карабахом" з Агдама і австрійським "Зальцбургом".

Через тиждень Євген Арановський виведе на поле загребське "Динамо" і данський "Ольборг". У матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів, який пройде 6 серпня у Хорватії, йому допомагатимуть асистенти-Олександр Корнійко, Володимир Володін. Резервним арбітром призначено Сергій Березка.

Для обох наших арбітрів це другий міжнародний матч у 2014 році. Бойко в лютому працював на грі Ліги Європи АЗ (Голландія) - "Ліберец" (Чехія) - 1:1, а Арановський в березні був суддею товариській зустрічі національних збірних Іспанія - Італія - 1:0.

Ще два українських рефері встигли відпрацювати на матчах кваліфікації Ліги Європи нинішнього сезону. Ярослав Козик з Мукачевого обслуговував зустріч "Екранас" (Литва) - "Крузейдерс" (Ірландія) - 1:2. Харків'янину Анатолію Абдулі дісталася зустріч "Дьєр" (Угорщина) - "Гетеборг" (Швеція) - 0:3. !zn

Читайте також:

Одіозний суддя Вакс не зумів зупинити "Дніпро" в Ужгороді

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд