UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна з неймовірним камбеком вирвала перемогу у Північної Македонії у відборі на Євро-2024

Українці здобули ефектну перемогу.

У п'ятницю, 16 червня, у Скоп'є у рамках другого матчу кваліфікації на Євро-2024 зустрічалися збірні Північної Македонії та України.

Початок поєдинку пройшов у рівній боротьбі та без моментів. Команди багато боролися і намагалися здобути територіальну ініціативу, практично не підходячи до чужих воріт.

У середині першого тайму македонцям пощастило з пенальті – після навісу у штрафному майданчику зіграв Матвієнко, а Бардхі відкрив рахунок з одинадцятиметрового.

Після цього македонці заграли активніше і забили другий - Ельмас неймовірним дальнім ударом з точки в крапку метрів з 25 вразив дальній кут воріт Трубіна.

Наприкінці господарі могли забити і третій, але Трубін не без зусиль зумів відбити м'яч після небезпечного удару зі штрафного від Аліоски.

У другому таймі українці зуміли перевернути гру. Українські футболісти побігли відіграватися і зуміли зрівняти результат – спочатку Забарний першим ударом у ворота у матчі після подачі з кутового відіграв один м'яч, а через шість хвилин Конопля другим темпом після передачі Мудрика увігнав круглого у ворота.

Команда Реброва відчула себе впевненіше, коли Ванат заробив для македонців вилучення, а перевага повністю перейшла до України. Спочатку Циганков не використав два моменти, проте після шикарної передачі Мудрика з третьої спроби футболіст "Жирони" головою перекинув Димитрієвськи - 2:3.

Північна Македонія – Україна – 2:3

Голи: Бардхі, 31 (з пенальті), Ельмас, 40 – Забарний, 60, Конопля, 67, Циганков, 83

Північна Македонія: Дімітрієвскі, С.Рістовскі, Зайков, Мушлю, Аліоски, Бардхі, Адемі (Атанасов, 65), Ашковскі (Брдаровскі, 65, Д.Бабунскі, 91), Трайковські (Доріїв, 76), Нестеровскі, Ельмас.

Україна: Трубін, Тимчик (Конопля, 46), Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Судаков, Ярмоленко (Маліновський, 66), Циганков (Зубков, 93), Мудрик (Сидорчук, 91), Довбик (Ванат, 46).

Попередження: Ристовські, Мушлю - Довбик

Вилучення: Мушлю, 72 (друга жовта картка)

Відеоогляд матчу

Нагадаємо, у першому матчі відбору Україна програла Англії, а македонці обіграли Мальту. 19 червня у Словаччині збірна України зіграє проти Мальти.

У фінальну частину Євро-2024 у Німеччині вийдуть по дві найкращі збірні кожної групи. Ще три путівки будуть розіграні у стикових матчах Ліги націй.

Читайте також: Став відомий тренерський штаб Реброва у збірній України

Раніше повідомлялося про те, що збірна України упустила перемогу над Німеччиною у дебютному матчі Реброва.