UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна - Боснія і Герцеговина: анонс, де дивитися матч кваліфікації ЧС-2022

Українська збірна проведе поєдинок у Львові.

У вівторок, 12 жовтня, збірна України зіграє у Львові проти Боснії та Герцеговини в рамках сьомого туру групи D у відборі на чемпіонат світу 2022 року.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Боснія і Герцеговина.

Вболівальники зможуть відвідати гру на "Арені Львів" з карантинними обмеженнями - або маючи негативний тест на коронавірус, який зроблено за останні 72 години, або документ, що підтверджує повний курс вакцинації. При цьому можливість зробити експрес-тест у фанатів буде в день матчу прямо біля стадіону, починаючи з 15:00.

Україна після шести ігор відбору має в активі вісім очок і посідає другу сходинку в групі. У боснійців на два очки менше, але є гра в запасі, тому майбутній поєдинок буде одним з ключових у боротьбі за путівку на турнір.

Збірна України стартувала з п'яти нічийних результатів, а в минулому турі підопічні Олександра Петракова на виїзді здобули важку перемогу над Фінляндією і фактично реанімували свої шанси на вихід з групи.

Радує, що нових кадрових втрат серед українців немає. У збірної за рішенням тренера відсутній Руслан Малиновський з "Аталанти", а через травми команді не допоможуть Олександр Зінченко, Віталій Миколенко та Віталій Буяльський.

Боснійці в минулому турі в гостях перемогли Казахстан з рахунком 2:0 завдяки дублю Превляка. З Україною в групі підопічні Івайло Пєтєва ще не зустрічалися. Що стосується кадрів, то команді не допоможе її лідер Міралем П'яніч. При цьому в строю форвард Едін Джеко з "Інтера" і фланговий футболіст "Арсеналу" Сеад Колашинац - головні зірки колективу.

Для збірних це буде перший очний поєдинок в історії.

Україна - Боснія і Герцеговина

Вівторок, 12 жовтня, Львів, "Арена Львів", 21:45

Арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

Трансляція: "Україна", "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Україна: Пятов, Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Корнієнко, Степаненко, Шапаренко, Ярмоленко, Циганков, Яремчук

Боснія і Герцеговина: Шехич, Ахмедходжич, Ковачевич, Чівич, Стеванович, Цимірот, Хаджиахметович, Гояк, Колашинац, Джеко, Превляк

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Читайте також: Збірна України обіграла Фінляндію та здобула першу перемогу у відборі на ЧС-2022

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Україна - Боснія і Герцеговина.