UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Зорі" сподіваються підписати бразильського нападника

Форвард "Корінтіанса" цієї зими може підсилити луганський клуб.

"Зоря" може підсилитися 22-річним бразильським форвардом Пауліньо. Про це заявив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб.

"Сподіваюся, нам вдасться підсилитися. Зокрема, розглядається варіант переходу в "Зорю" бразильського нападника Пауліньо. Правда, говорити про це, як про доконаний факт, ще рано. Так, я слідкував за бразильцем, дивився його ігри, і мені пообіцяли, що питання по ньому буде вирішуватися. Сподіваюся, Пауліньо з'явиться у нас в команді 15 січня. Важливо, щоб все зрослося. А як воно буде в підсумку - подивимося", - сказав Вернидуб в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Відзначимо, що останнім часом Пауліньо, контракт якого належав "Корінтіансу", виступав в оренді в клубах нижчих бразильських дивізіонів - "Америці" (10 матчів, 1 гол), "Ріу-Клару" (14 матчів, 1 гол) і "Португезе" (9 матчів, 2 голи).

Також Вернидуб заявив, що "Зорю" підсилить захисник "Олександрії" Артем Сухоцький. Крім того, з оренди в "Калев" повернеться форвард Ярослав Квасов. Раніше стало відомо, що "Зоря" продовжила оренду чотирьох гравців "Шахтаря".

Додамо, що 15 січня "Зоря", яка займає третє місце в Прем'єр-лізі, розпочне підготовку до нового сезону в Запоріжжі, а 24 січня відправиться на збір до Туреччини.