UA / RU
Підтримати ZN.ua

У роздягальні всі засмучені нічиєю з Казахстаном - Петраков

Українці втратили перемогу в самій кінцівці.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию в матчі відбору ЧС-2022 проти Казахстану.

"Навіть не знаю, що говорити. 90+3 - ми забиваємо, я радію, все вже. Одна подача - і нам забили. Люди грають в Лізі чемпіонів і такі помилки допускають. На юнацькому рівні таких помилок не допускають. Я не можу вийти і за них забити. Виходять один на один і....

У першому таймі хвилин 25 грали непогано, потім втомилися. На жаль, функціонально не тримають цю схему. Звичайно, всі хлопці засмучені, не хосуть виходити навіть на відновлення. Встати не можуть. Ще й поле штучне, ноги "сіли" у всіх. Летіти ще п'ять годин. Тепер ще Франція, але ми будемо грати до останнього, - сказав Петраков в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Матч Казахстан - Україна завершився з рахунком 2:2. Цей поєдинок став першим біля керма збірної України для Олександра Петракова.

Україна після чотирьох ігор відбору має в активі чотири очки. Наступний матч національна команда проведе 4 вересня в Києві проти збірної Франції.

Читайте також: Став відомий весь тренерський штаб Петракова в збірній України

Раніше повідомлялося про те, що Марлос завершив кар'єру в збірній України.