UA / RU
Підтримати ZN.ua

У матчі з "Брюгге" вирішальними будуть стандарти - Луческу

"Динамо" зіграє в Бельгії.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Брюгге".

"Є впевненість, що після першого матчу ми стали краще, але цього недостатньо. У Києві була рівна гра - ми знали, як потрібно грати з суперником, а суперники розуміли, як протистояти нам. З точки зору тактики поєдинок був абсолютно рівним. У нас виникали проблеми при грі на другому поверсі, при стандартах. Думаю, це буде вирішальним у матчі. Нам потрібно якомога краще зіграти в цьому компоненті.

Коронавірус в "Брюгге"? "Брюгге" я розглядаю як небезпечного суперника, адже якщо гравці, які замінять тих, хто вибув, не компенсують їх в технічному плані, то безумовно матимуть ще більше мотивації, ентузіазму і концентрації. Вони з успіхом можуть замінити своїх партнерів по команді. Самовіддача і самопожертва гравців, які хочуть довести свої амбіції на основний склад, як на мене, буде навіть вище, ніж у основних футболістів", - наводить слова Луческу прес-служба "Динамо".

Нагадаємо, що перша зустріч команд в Києві завершилася нічиєю 1:1. Поєдинок у відповідь відбудеться сьогодні, 25 лютого, о 22:00.

Читайте також: "Брюгге" - "Динамо" 0:1: ключові моменти матчу, відео голу Буяльського

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" побажав "Динамо" перемоги в матчі проти "Брюгге".