UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тренер "Мілана" дізнався про своє звільнення через електронну пошту

Кларенса Зеєдорфа було звільнено, а на його місце прийшов колишній партнер Андрія Шевченка з атаки, ще один легендарний гравець "Мілана" Філліпо Індзагі.

Керівництво "Мілана" все-таки зважилося на перестановки у тренерському штабі команди - замість Кларенса Зеєдорфа на пост наставника призначено Філіппо Індзагі.

Колишній голландський півзахисник команди керував командою, починаючи з січня нинішнього року, проте він так і не зумів вивести комнду з ігрової кризи - "россо-нері" посіли восьме місце у чемпіонаті Серії А.

Примітно, що тренер дізнався про власне звільнення за допомогою електронної пошти, отримавши відповідне повідомлення від керівництва клубу. Такими відомостями володіють журналісти видання Gazzetta dello Sport. Адміністрація "Мілана" спочатку не планувала платити фахівцю з Нідерландів належну за контрактом заробітну платню, проте повідомляєють, що ці виплати буде зроблено.

Призначення на пост головного тренера Індзагі вже було з ентузіазмом сприйнято колишніми лідерами команди. Так, екс-партнер Зеєдорфа і Індзагі Дженнаро Гаттузо зазначив, що напевно новий головний тренер зуміє поєднати повагу до клубних традицій та історії з умінням тренувати.

Зазначимо, що угода Індзагі і "Мілана" розрахована до літа 2016 року. Нагадаємо, що новоспечений наставник клубу працював в останні роки з юніорськими складами команди. Будучи гравцем Піпо провів у червоно-чорній футболці понад 200 поєдинків, забивши у них 73 голи. !zn

Читайте також:

Колишнього партнера Шевченка з "Мілану" запідозрили в організації "договорняків"

Берлусконі не буде продавати "Мілан": зі святими речами не жартують

Найбільше представництво на ЧС-2014 отримав чемпіонат Англії, Україна - 17-та