UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суперника "Шахтаря" у Лізі Європи посилять півзахисником "Динамо"

Хавбек Сергій Рибалка, який виступає на правах оренди в чеському "Словані", може опинитися в іншому клубі з цієї країни.

"Вікторія" з Пльзеня, яка зіграє проти донецького "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи, може посилити свою гру за рахунок півзахисника київського "Динамо" Сергія Рибалки.

Спочатку чехи не планували покупок у зимове міжсезоння, однак зараз керівництво клубу, що пробився в Лігу Європи через груповий турнір Ліги Чемпіонів, може зробити виняток для 23-річного українця. На сьогоднішній день, нагадаємо, він виступає на правах оренди за інший чеський колектив "Слован".

Як повідомляють чеські ЗМІ, за трансфер динамівця "Вікторія" готова заплатити 25 мільйонів чеських крон (майже мільйон євро). Щоправда, відповіді з Києва поки не було.

Не проти продовжити співпрацю з Рибалкою і "Слован", за який футболіст відіграв останні півроку. От тільки у "Динамо" наполягають на повноцінному трансфері, а клуб з Ліберец не може собі дозволити перебити пропозицію "Вікторії".

Нагадаємо, що "Вікторія" завоювала право виступати у плей-офф Ліги Європи в останньому турі групового турніру Ліги Чемпіонів: чеські "пивовари" обіграли московський ЦСКА 2:1 і вийшли на третє місце у своїй групі. Жеребкування виявилося неприхильним до "Вікторії", звівши її у першому раунді плей-офф ЛЄ з донецьким "Шахтарем".

Нагадаємо, що матчі цієї стадії відбудуться 20 і 27 лютого. Перший поєдинок двораундового протистояння пройде у Пльзені. !zn

Читайте також:

Луческу не планує посилювати "Шахтар" перед стартом у Лізі Європи

Супернику "Динамо" у Лізі Європи допоможе сінгапурський мільярдер

Луческу і "Шахтарю" буде цікаво виступати в Лізі Європи