UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сповнений сил Мілевський планує навесні повернутися до збірної України

Артем Мілевський знову нагадав про себе: в Хорватії він провів чи не найкращий матч за останній час. Навіть під час відпустки він продовжить працювати над поверненням колишніх кондицій.

Український форвард Артем Мілевський вважає, що навесні зможе повернутися до лав збірної України, за яку він грав на таких важливих стартах як чемпіонат світу-2006 та Євро-2016.

Нападник "Хайдука" допоміг своїй команді перемогти в чемпіонаті Хорватії "Істру" 5:3. Мілевський записав на свій рахунок гол і результативну передачу, а також заробив пенальті, який реалізував його партнер.

В інтерв'ю телеканалу "Футбол" артем Мілевський зізнався, що вийшов на хороший рівень готовності, який дає надію на повернення на колишній рівень.

"Навіть у відпустку не хотілося йти, адже набрав потрібну форму і з кожною грою додаю. Продовжував би і далі грати. Нас збирають шостого січня, але я полечу трохи раніше. Потрібно буде позайматися індивідуально", - розповів українець.

"Я не скаржуся, адже під кінець все почало налагоджуватися, пішли голи і результативні передачі. В житті нічого легко не дається, тим більше, коли стільки пропустив. Я багато працював і дуже сподіваюся, що до весни потраплю в збірну, якщо все буде так і далі складатися", - підсумував Мілевський.

Нагадаємо, що Мілевський підписав дворічний контракт з "Хайдуком" влітку 2014 року - в той момент, коли на ньому багато фахівці, журналісти і вболівальники вже поставили хрест.

Читайте також: "Хайдук" офіційно презентував Мілевського

У новій версії рейтингу ФІФА збірна України знову опинилася за межами топ-20: до такого результату призвела нудна нічия з Литвою в товариському матчі 18 листопада. Поєдинок завершився з рахунком 0:0. На думку експертів, українській команді не вистачало гостроти біля чужих воріт - а її теоретично міг би додати такий форвард, як Мілевський.