UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сім'ю Мессі звинуватили у зв'язках з наркоторговцями

В Іспанії вибухнув ще один скандал із Мессі: батько аргентинської суперзірки виявився фігурантом справи щодо відмивання грошей.

Батько нападника "Барселони" Ліонеля Мессі - Хорхе - знову опинився у центрі скандалу, інформує іспанське видання El Mundo Deportivo.

В результаті розслідування, проведеного цивільною гвардією Іспанії, його ім'я потрапило до списку підозрюваних у відмиванні грошей.

Передбачається, що Хорхе Мессі отримав "відкат" за проведення матчу між командою Мессі і збірною світу. Але головне полягає в тому, що гроші, які переводяться як сплата за організацію тих чи інших заходів з метою відмивання, надходять від наркоторговців.

Також видання повідомило, що цивільна гвардія Іспанії викликала на допит кількох футболістів "Барселони": захисників Хав'єра Маскерано і Дані Алвеса, а також воротаря Хосе Пінто, вони вже дали свідчення у справі Хорхе Мессі. В результаті розслідування його ім'я потрапило до списку підозрюваних у відмиванні грошей. Передбачається, що Хорхе Мессі отримав "відкат" за проведення матчу між командою Мессі і збірною світу.

ТАКОЖ: Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

Втім, сам батько футболіста спростував будь-які звинувачення: він стверджує, що повідомлення, опубліковане в газеті - нахабна брехня. Очікується, що найближчим часом буде опубліковано офіційну заяву сім'ї Мессі. Також Хорхе Мессі зазначив, що готовий подати до суду на іспанське видання. !zn

Нагадаємо, раніше Хорхе Мессі був центральною фігурою скандалу, коли його та сина обвинувачували в несплаті податків на велику суму.

Читайте також:

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Pepsi довелося вибачатися за рекламу з лялькою вуду у футболці Роналду