UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шовковський спростував інформацію про те, що влітку завершить кар'єру

Ветеран "Динамо" ще не визначився зі своїм майбутнім.

Олександр Шовковський спростував інформацію про те, що вирішив завершити кар'єру наступного літа - за інформацією Tribuna.com 40-річний воротар "Динамо" не збирається продовжувати контракт, який закінчується після цього сезону.

Повідомлялося, що Шовковський вже проінформував керівництво клубу, яке приступило до пошуків заміни. В якості одного з кандидатів розглядається голкіпер "Дніпра" Денис Бойко.

Шовковський прокоментував цю новину на своїй сторінці в Facebook, написавши "І звідки така нісенітниця береться?".

Раніше Шовковський заявив, що ще не прийняв остаточного рішення. "По закінченні кожного сезону на мене чекають предметні розмови з тренером воротарів і з головним тренером. За їх підсумками я йду розмовляти з президентом клубу. Мій нинішній контракт з "Динамо" закінчується влітку, після чого відбудуться дві згаданих розмови. За їх результатами відбудеться третя розмова. Або не відбудеться...", - наводить слова голкіпера офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, Шовковський проводить свій 23-й сезон у складі київського клубу. За цей час він зіграв більш ніж 600 матчів за основну команду. Восени Олександр увійшов у трійку найбільш вікових гравців в історії Ліги чемпіонів.