UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" під час війни продовжує платити зарплату бразильським легіонерам

Донеччани виконують усі зобов'язання за контрактами.

Донецький "Шахтар" продовжує виплачувати зарплати всім своїм бразильським легіонерам, які перебувають на контракті у клубі, заявив помічник директора з футболу "гірників" Карло Ніколіні.

"Футболісти перебувають у "Шахтарі" до 30 червня, так вирішив УЄФА. Усі, хто хоче підписати наших гравців, можуть зробити це, виплативши їм зарплату, але в червні вони повернуться до "Шахтаря". Фернандо, наприклад, було продано в "Ред" Бул Зальцбург".

Наші бразильці перебувають на батьківщині, їм платять щомісяця, у червні вони повернуться до "Шахтаря". Ми братимемо участь у кваліфікації Ліги чемпіонів як переможці чемпіонату, оскільки розіграш зупинено і таблицю заморожено. Потрібно розуміти, як це нам належить зробити, адже чемпіонату немає. У ході справи прийматимуться інші рішення, зараз неможливо планувати майбутнє", - заявив Ніколині.

Нагадаємо, що футбольний сезон в Україні було визначено незавершеним, а футболісти клубів отримали від ФІФА можливість продовжити кар'єру в інших командах.

Через вторгнення Росії вже змінили команду або пішли в оренду футболісти "Шахтаря" Алан Патрік, Богдан В'юнік, Вітао, Тете, Вінісіус Тобіас, Майкон, Жуніор Мораєс та Фернандо.

Воротар "Шахтаря" Андрій Пятов заявляв про те, що українські футболісти клубу під час війни не одержують зарплату, а їхні контракти призупинено на три місяці.

Читайте також: Італійський тренер Де Дзербі пояснив, чому залишився у "Шахтарі" під час війни

Раніше повідомлялося про те, що зірковий бразилець "Шахтаря" не збирається повертатися до донецького клубу