UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" продовжує втрачати прихильність букмекерів у чемпіонаті

Охочі заробити на перемозі донеччан у цьогорічному чемпіонаті втрачають оптимізм: команда вже не має переваги над конкурентами, тому контори знижують котирування донецької команди.

Букмекери вкотре знизили імовірність перемоги донецького "Шахтаря" у чемпіонаті Прем'єр-ліги України.

У порівнянні з ситуацією, що склалася після виїзної перемоги "Дніпра" над донеччанами, котирування "Шахтаря" знизилися, іншими словами, тепер чемпіонство "гірників" оцінюється з більшим коефіцієнтом.

На "Шахтар" можна поставити з показником 1,65. При цьому майже у два рази підвищилася ймовірність перемоги в турнірі дніпропетровського "Дніпра" - з 5,0 до 2,95.

Донеччани після поразки від "Дніпра" примудрилися програти ще і "Ворсклі" 0:1, а "Дніпро" очки не втрачав. Тому розклади букмекерів логічні. Більше того, напевно, слід очікувати змін після проведення 19-го туру, в рамках якого "Дніпро" приймає "Волинь", а підопічних Мірчі Луческу чекає важкий виїзд до Києва на матч із "Динамо".

До речі, кияни втратили преференції букмекерів - тепер на їхнє чемпіонство можна поставити з коефіцієнтом 11,0, що наближається до котирувань лютого - до відновлення чемпіонату Прем'єр-ліги. При цьому аналітики вважають, що динамівці швидше випередять "Дніпро" у підсумковій таблиці, ніж "Шахтар" - 2,60 проти 6,0.

Нагадаємо, що 19-й тур розпочнеться 15 квітня о 19:00, коли "Дніпро" у разі перемоги над "Волинню" одноосібно очолить чемпіонат. "Динамо" і "Шахтар" зіграють 16 квітня о 20:00 на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

"Шахтар" і "Динамо" втратили свій шанс на чемпіонство, - Саленко

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти