UA / RU
Підтримати ZN.ua

Російський бізнесмен запропонував мільйон тому, хто повторить трюки італійського екстремала

Велосипедист Вітторіо Брумотті порадував шанувальників новою порцією "фішок", за повторення яких можна заробити серйозні гроші.

Знаменитий екстремал Вітторіо Брумотті поділився новим відео, в якому в черговий раз продемонстрував своє вміння виконувати неймовірні трюки на велосипеді.

Свій фрістайл італієць виконує на незвичному для тріалістів шосейному велосипеді. Відомий Брумотті, насамперед, запаморочливими трюками і рекордами книги Гіннеса по застрибуванню по сходах на самий верх хмарочосів. Так, три роки тому Брумотті встановив унікальний світовий рекорд у Дубаї, піднявшись на велосипеді по сходах на "Бурдж Каліфа" - найвищий хмарочос планети, висота якого 828 метрів. Не торкаючись підлоги ногами, він прострибав 160 поверхів і 3700 сходинок за 2 години 20 хвилин.

Зазначимо, що запаморочливий фрістайл вразив господаря велокоманди "Тінькофф-Саксо" Олега Тінькова настільки, що він запропонував 1 мільйон євро тому, хто зможе це повторити. "Божевільний Брумотті, хто повторить - приз €1,000,000", - написав Тіньков в соцмережі.